Event Engadin Samnaun Val Müstair

Bacharia Alpina – the alpine meat craft

Bacharia Alpina – Das alpine Fleischhandwerk Erwachsener (gdl_810859638_image)
A voyage of discovery into the centuries-old alpine dried meat craft

Beschreibung

Datum
26.12.2024 von 16:00 bis 16:45 Uhr
27.12.2024 von 16:00 bis 16:45 Uhr
31.12.2024 von 16:00 bis 16:45 Uhr
07.01.2025 von 16:00 bis 16:45 Uhr
14.01.2025 von 16:00 bis 16:45 Uhr
21.01.2025 von 16:00 bis 16:45 Uhr
28.01.2025 von 16:00 bis 16:45 Uhr
04.02.2025 von 16:00 bis 16:45 Uhr
11.02.2025 von 16:00 bis 16:45 Uhr
18.02.2025 von 16:00 bis 16:45 Uhr
25.02.2025 von 16:00 bis 16:45 Uhr
04.03.2025 von 16:00 bis 16:45 Uhr
11.03.2025 von 16:00 bis 16:45 Uhr
18.03.2025 von 16:00 bis 16:45 Uhr
25.03.2025 von 16:00 bis 16:45 Uhr
01.04.2025 von 16:00 bis 16:45 Uhr
08.04.2025 von 16:00 bis 16:45 Uhr
15.04.2025 von 16:00 bis 16:45 Uhr
Preis
Adult: 15.00 CHF
Kinder 0-12 Jahre: 0.00 CHF
Ort
Scuol, 7550, Switzerland

A journey of discovery into the centuries-old alpine dried meat craft of the Bacharia Engiadinaisa. Tasting of Bündner and deer dried meat and salsiz with a glass of wine in the "laboratori dal gust". Followed by a tour of the rock cellar and information on meat maturation in the cellar.
Meeting point: Scuol, Stradun, Bacharia Hatecke in the Center Augustin Duration: approx. 45 minutes Number of participants: min. 6 to max. 20 persons

Tasting of Bündner as well as deer dry meat and salsiz with a glass of wine in the "laboratori dal gust".

If the tour does not take place, you will be contacted by Guest Information Scuol by 10:00 am on the day of the event. The ticket price will then be refunded automatically.

Veranstaltungsort

Scuol, 7550, Switzerland

7550 Scuol

Verantwortlich für diesen Inhalt Guidle.

Guidle Logo

Diese Webseite verwendet Inhalte von Guidle.